• water_ok_icon
  • water_ok_icon
V-ar putea interesa și:

Știri

CONTUL TĂU Apa Nova Ploiești este acum ONLINE

08.02.2024

Vă informăm că începând cu data de 08.02.2024, clienții Apa Nova Ploiești își pot crea cont online, personalizat, pe platforma digitală www.apanova-ploiesti.ro.

Pentru a face funcțională această facilitate, trebuie să activați acest serviciu care presupune parcurgerea următorilor pași:
1. click pe butonul “Intră în cont” și, pentru a merge mai departe, acceptați documentul Termeni și condiții generale de utilizare a Serviciului “Spațiu Clienți Online - cont online”

2. completați câmpurile obligatorii din formularul care se deschide (cod client, număr contract, numărul unei facturi din ultimele 12 luni, nume și prenume, telefon și adresă de e-mail). Primele trei câmpuri le găsiți înscrise pe factura emisă de Apa Nova Ploiești;
3. setați o parolă, apăsați pe butonul “Crează cont”.
Pentru a îmbunătăți gradul de protecție al contului dumneavoastră, este necesar să folosiți o parolă complexă, de minimum 8 caractere, formată obligatoriu din litere mici, litere mari, cifre și caractere speciale.

Odată activat contul online, clienții Apa Nova Ploiești au la dispoziție următoarele informații/ facilități:
- evidența facturilor și a plăților
- istoricul indexurilor și a consumurilor pentru toate locațiile de consum
- transmiterea indexului autocitit
- plata online a facturilor și altele

Pentru informații suplimentare și eventuale neclarități, Centrul de Apel al Apa Nova Ploiești rămâne în continuare la dispoziția clienților la numerele de telefon 0800 800 923 - apel gratuit din rețeaua Orange Romania Communications și 0244 407 630 - apel taxabil din alte rețele de telefonie, sau la adresa de e-mail [email protected].