• water_ok_icon
  • water_ok_icon

Alimentare cu apă

Dacă vreți să beți apă direct de la robinet sau dacă aveți nevoie de un furnizor de încredere pentru afacerea dumneavoastră, vă punem la dispoziție serviciile noastre specializate.

Canalizare

Lăsați meseriile murdare în grija noastră. Tot ce trebuie să faceți este să semnați racordarea la rețeaua de canalizare, iar noi ne asigurăm că apele uzate sunt evacuate sigur și fără efort.

Transmitere index

Citește și transmite index-ul între 1 și 5 a fiecărei luni pentru locația ta de consum.

Transmite index

Servicii suplimentare

Nu există probleme mici sau mari, ci doar specialiști care vă pot ajuta cu oricare dintre ele.

Inspecții video pentru instalații

Inspecția video pentru instalații ne permite să ajungem acolo unde niciun instalator nu poate ajunge vreodată. Cu ajutorul tehnologiei de diagnoză a rețelelor de canalizare, descoperim simplu cauza înfundărilor repetate ale rețelei.

Desfundare rețea canalizare

Dacă lista obiectelor care înfundă canalizarea reprezintă o poveste tristă fără sfârșit, finalul fericit este scris de serviciul nostru de desfundare profesională. Echipele specializate Apa Nova intervin și decolmatează instalațiile interioare de canalizare amplasate în exteriorul clădirilor.

Vidanjare bazin

Avem în grijă sute de kilometri de canalizare din tot orașul. Punem aceeași experiență și în slujba clienților care ne solicită pentru servicii profesionale de vidanjare. Intervenim repede, cu echipamente profesionale și pompe de vid care fac procesul mai tolerabil și mai curat.

Lucrări specifice pe bază de comandă pe rețeaua de apă și canalizare

Măsurile de prevenire și reînnoirea la timp a instalației de apă și canalizare pot face avariile o poveste uitată. Suntem aici să vă ajutăm în cazul în care aveți nevoie de reparații, înlocuiri și montaje de conducte, dispozitive de aerisire, hidranți de incendiu, vane, cămine sau debitmetre.

Lucrări specifice grupuri de pompare

Specialiștii noștri sunt aici pentru a transforma intervențiile complexe în floare la ureche. Ei realizează instalări de grupuri de pompare acționate electric, oferind în același timp diagnostic și propuneri de eficientizare, astfel încât dumneavoastră să vă bucurați mereu de cele mai bune servicii.

Consultanță

Aflați ce acte sunt necesare pentru avizul/contractul serviciului de care aveți nevoie și trimiteți-ne pe email solicitarea împreună cu documentele aferente, la adresa [email protected].

Aflați mai multe

Întrebări frecvente