• water_ok_icon
  • water_ok_icon

Alimentare cu apă Branșament

Alimentare cu apă Branșament

Servicii

Alimentare cu apă / Branșament

Indiferent dacă aveți nevoie de apă curată mereu la îndemână, printr-o simplă rotire a robinetului, sau dacă sunteți în căutarea unui partener de încredere care să vă înțeleagă cu adevărat afacerea, oferindu-vă consultanța avizată de care aveți nevoie, noi suntem aici să vă ajutăm.

Indiferent dacă aveți nevoie de apă curată mereu la îndemână, printr-o simplă rotire a robinetului, sau dacă sunteți în căutarea unui partener de încredere care să vă înțeleagă cu adevărat afacerea, oferindu-vă consultanța avizată de care aveți nevoie, noi suntem aici să vă ajutăm. Apa din rețeaua publică ajunge la consumatorii noștri prin rețeaua interioară a clădirii. Conectarea rețelei interioare la rețeaua publică de alimentare cu apă se face printr-o porțiune de conductă care se numește branșament și care este montată de specialiști Apa Nova după semnarea contractului de execuție a lucrărilor.

Pentru locuințe
Livrăm apa la robinetul dumneavoastră, la unul dintre cele mai mici tarife din România. Bună de băut, de folosit în bucătărie sau la spălat, disponibilă 24/24h. Conectarea la rețeaua publică schimbă complet modul în care primiți, folosiți și plătiți apa potabilă.

Pentru afaceri
Mari sau mici, companiile se dezvoltă alături de furnizori de încredere, pe care știu că se pot baza. Suntem aici pentru nevoile dumneavoastră, indiferent dacă apa este esențială în afacerea dumneavoastră sau dacă aveți nevoie doar de „apă la birou”.

Pentru complexuri rezidențiale
Implicați-ne în proiect pentru a oferi clienților dumneavoastră tot confortul necesar din prima zi de “casă nouă”. Branșarea la rețeaua publică de apă, mai simplu de făcut ca niciodată.

Pentru instituții de stat
Dacă reprezentați o instituție de stat, apelați cu ușurință la serviciile noastre de conectare la rețeaua publică de apă și furnizarea în siguranță a acesteia.