• water_ok_icon
  • water_ok_icon

Cine suntem

Cine suntem

Etică și Conformitate

Principiile etice și valorile noastre sunt harta care ne îndrumă mereu pe drumul cel bun.

Apa Nova respectă cu rigurozitate legile și tratatele internaționale care reglementează drepturile omului și sociale ale oamenilor, atât în cadrul companiei, cât și cu stakeholderii acesteia.

Fundamentul activității noastre este construit pe setul de valori și principii după care ne ghidăm.
GHIDUL DE ETICĂ

Ghidul de etică este o referință pentru toți angajații companiei. Acesta prezintă valorile, regulile de conduită și acțiunile organizatiei cu privire la acest subiect.
Valorile menționate în ghidul de etică stau la baza performanțelor economice, sociale și de mediu ale companiei. Acestea se reflectă și în abilitățile și atitudinile pe care fiecare membru al echipei Apa Nova se angajează să le pună în aplicare zi de zi.

RESPONSABILITATEA

Apa Nova își asumă responsabilitatea de a promova o strategie de dezvoltare teritorială armonioasă și de a îmbunătăți condițiile de viață ale oamenilor din comunitățile în care își desfășoară activitatea. La nivel intern, una dintre prioritățile companiei este aceea de a-și susține angajații în vederea dezvoltării aptitudinilor lor profesionale și de a le proteja bunăstarea și siguranța la locul de muncă.

SOLIDARITATEA

Principiul de solidaritate guvernează toate relațiile pe care le dezvoltăm cu părțile interesate. Acesta ia formă prin demersul de căutare constantă a soluțiilor care vor asigura accesul la servicii esențiale unui număr cât mai mare de oameni.

RESPECTUL

În cadrul companiei Apa Nova, cu toții trebuie să respectăm, în toate cazurile, legile aplicabile și regulile interne. De asemenea, ne angajăm să acționăm întotdeauna cu integritate și să avem o atitudine bazată pe respect, atât la nivel intern, cât și în relațiile cu partenerii externi.

INOVAȚIA
Strategia noastră de dezvoltare, fundamentată pe principiile inovației și ale cercetării, susține obiectivul nostru de a crea soluții sustenabile, benefice atât pentru mediu, cât și pentru consumatori.

ORIENTAREA CĂTRE CLIENT

Lucrăm în mod constant la îmbunătățirea calității serviciilor oferite și la eficientizarea acestora. Oferim consumatorilor noștri soluții inovatoare și personalizate, adaptate nevoilor lor, și care răspund, totodată, așteptărilor tehnice, economice, de mediu și sociale.Descărcați: Ghidul de etică
Ghidul de etică include și „Codul de conduită anticorupție”.
Inițiativele interne de conștientizare sunt dezvoltate si coordonate de către structurile de control pentru a asigura respectarea principiilor de acțiune din aceste documente. Apa Nova desfășoară permanent programe de instruire a angajatilor în vederea respectării legislației concurenței, prevenirea riscului infracțional și conștientizarea riscului de corupție.

DESCOPERIȚI CODUL DE CONDUITĂ ANTICORUPȚIE:

Descărcați: Codul de conduită anticorupție

Descărcați: Clauze privind prevenirea corupției

Descărcați: Extras din politica de anticorupție și antifraudă

APA NOVA PLOIEȘTI - o companie certificată ISO 37001

Descărcați: Certificat ISO 37001