• water_ok_icon
  • water_ok_icon

Cine suntem

Cine suntem

Scopul Veolia

Misiunea companiei
Utilitatea - centrul viziunii noastre strategice


Convinsă de scopul și utilitatea domeniului în care activează atunci când vine vorba de construirea unui viitor sustenabil în linie cu așteptările actuale ale societății, Veolia este printre primele companii din Franța care și-au definit misiunea, sub îndrumarea strategică a Președintelui și CEO-ului său. Acesta declara:


"o companie este prosperă când este utilă pentru societate, și nu invers."

Misiunea Veolia a fost definită în urma unui proces complex fără precedent și anume, colaborarea între: consiliile de conducere ale companiei, angajații săi, comitetul alcătuit din experții externi „Prietenii Critici”, clienți și o serie de alte structuri.


Descarcă: Veolia PurposeÎmbogățit în urma consultării cu experții externi, „Prietenii Critici” ai Veolia, dezbătut de Comitetul Executiv și aprobat de Consiliul de Administrație, graficul de performanță reflectă ambițiile scopului asumat și va fi utilizat pentru a ghida execuția acestuia.

Definirea scopului Veolia a avut în vedere obiective precum utilitatea companiei în societate și bunăstarea comunităților pentru care activează.

Scopul Veolia este de a contribui la progresul uman, prin asumarea unui angajament ferm față de Obiectivele de Dezvoltare Durabilă stabilite de ONU, în vederea construirii unui viitor mai bun și mai sustenabil pentru noi toți. În acest sens, Veolia și-a asumat misiunea de a „Regenera planeta” prin intermediul activității sale de servicii de mediu.

Dezvoltarea umană continuă este posibilă numai dacă aspectele economice, sociale și de mediu sunt abordate ca un întreg indivizibil. Această credință este integrată în istoria companiei care, imediat după ce a fost înființată în 1853, a devenit deschizătoare de drumuri prin promovarea accesului la apă potabilă ca un element esențial al sănătății publice și calității vieții.

Veolia este o companie deopotrivă locală și globală, cu un nivel înalt de know-how tehnic și forță de muncă înalt calificată și care, prin definirea misiunii sale, și-a asumat angajamente de durată.